Ülkemizin geleceğini ciddi manada etkileyecek bir anayasa değişikliği oylaması… 12.09.2010 tarihi ile artık 18 yaşındaki her vatandaşımız “evet” yada “hayır” şeklinde oyunu kullanacak.
Birçok referandum sitesinde yapılan anketlerin %99u HAYIR gösteriyor. Bu nedenle referandum sonuçlarında hayır çıkma olasılığı oldukça fazla ve DOĞRU OLANIDA BUDUR.
Lütfen herkes oyunu kullanırken, “sağ” “sol” görüş düşüncesini bir yana bırakıp, düşünüp akıllıca oy kullansın.
Türküye Cumhuriyeti’nin Diktatörlük ile yönetilmemesi için referandum oylamasında sonuna kadar “HAYIR” demeliyiz.
Nedenleri çok fazla… En önemlisi Ulu Önder Atatürk’ün görüş ve düşüncelerine saygısızca yaklaşan bir şahsiyetin, ileride bu ülkeden sattıkları ortaya çıktığında .ıçını kolayca kurtarabilmemesi için hayır, tasması abdnin elinde olan bir parti için hayır demeliyiz.
Referandum ile ilgili gelişmeler hakkında yazmaya devam edeceğiz.
Şimdiye kadar ülkenizden neler satıldı bunları biliyorsunuz. Adı TURKCELL olan artık her evde en az 2 kişinin kullandığı türk GSM’nin bile yarısından fazlası yabancılarda. Doğu anadoludan karış karış topraklarımız çinlilere satılıyor bunlarıda biliyorsunuz. Herşeyi bile bile birilerini ileride kurtarmak istemiyorsanız oyunuzu elinizi vicdanınıza koyarak kullanın. Çünki gelecek günlerde bizim çocuklarımız bu topraklarda yaşamalı, Kendi özgürlükleri ile, başkalarının eğemenlıği altına girerrek değil !!!







Aziz Nesin’inde dediği gibi Türk Halkının %60′ı .erizekalıdır…