RSS Feed     Twitter     Facebook

Üniversitelerde Türban Artık Serbest mi ?

Boyut:

Star Tv haberleri izlerken Üniversitelerde Türban Serbest mi? başlığı dikkatimi çekti. Biraz araştırma yapıp konu hakkında birşeyler yazayım dedim.

Daha önce, İSTANBUL – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelmeleri halinde türban problemini çözeceklerini açıklamıştı.

Bugün haberlerde bir üniversitede bir grup öğrenci derse türban ile girdiğini okudum. Üniversite ismini tam olarak hatırlamıyorum. (istanbul üniversitelerinden biri)

Ankarada henüz bu tür türbanla derse girme gibi bir girişim bulunmamaktadır.

Ülkemizde onca sorun varken taktılar türban meselesine. Önce şu eğitim öğretim ve askerlik sistemini düzene sokun.

türban

Peki sizlerin türban hakkındaki görüşleri nelerdir ? konu altında belirtebilirsiniz.


Paylaş

“Üniversitelerde Türban Artık Serbest mi ?” için 6 Yorum

  1. alev diyor ki:

    Şimdi üniversitede türban yasağını kaldıracaklar. Şöyle 3-5 yıl geçecek bu defada üniversiteye türbansız girenler için yasal işlem başlatacaklar. Görürsünüz.

  2. alev diyor ki:

    haksız mıyım bu konuda ?

  3. özge diyor ki:

    ne alaksı var neden yasal işlem uygulansın sizin nasıl basınız açık girebilme özgürlügünz varsa bızımde bas örtümüzü diledgmz gibi örtme özgürlügü olması gerekir. sizin dediginiz gibi bi ayrımcalık söz konusu olmaz anca ayrımcılıgı sizin gibi düşünenler ortaya çıkrtır..

  4. Turgut Yalçın diyor ki:

    Lütfen fikirlerimize saygılı olalım.

    Ülkemizde onlarca sorun varken neden ısıtıp ısıtıp mileltin önüne “türban” sorununu getiriyorlar ? Önce bunu düşünmek gerekiyor.

  5. bahar diyor ki:

    özge bacıma katılıyorum bu ülke demokratikse eğer bize de özgürlük verilmeli türbanla çoğu yere gidemiyoruz bu bize kısıtlamadır turgut kardeşime gelince türkiyede elbette birçok sorun var ama unutmayalım ki bize getirilen kısıtlamada sorun gözümüz kulağımız bu haberde artık serbestlik istiyoruz

  6. Turgut Yalçın diyor ki:

    Türban sorunlarından, haberlerinden artık bıktık. o kadar vekil var biride çıkıp ADAM GİBİ şu iş şöyle olsun diyemiyor. topu birbirlerine atıp duruyorlar.

Konu Hakkında Düşüncelerinizi Paylaşın